fbpx

Region Gotland vann Viral of the month i april!

REGION GOTLAND VANN VIRAL OF THE MONTH I APRIL!

GOTLAND ÄR EN FANTASTISK PLATS ATT LEVA PÅ, MED ETT RIKT KULTURLIV, ORÖRD NATUR OCH EN KREATIV ENTREPRENÖRSANDA.


Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Där jobbar närmare 6000 engagerade medarbetare som genom sina 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare.

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Cirka 1800 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Barn- och familj är en enhet inom individ- och familjeomsorgen med 25 medarbetare. Mer än 75 % av medarbetarna har längre än fem års erfarenhet av barn- och ungdomsärenden med myndighetsutövning. Arbetsledningen bestående av tre stycken 1:e socialsekreterare samt enhetschef har en sammanlagd erfarenhet av arbetet med 125 år. Sedan början av 2009 har vi arbetat med BBIC (Barns behov i centrum) som verktyg för att utveckla kvalitet och metod i vårt arbete. Enheten är uppdelad i barnteam och ungdomsteam samt mottagningsteam som tar emot och hanterar alla aktualiseringar i både barn- och ungdomsärenden.

För att läsa mer om Region Gotland kan du enkelt klicka härVill du bli en del av fantastiska Region Gotland? Se fler lediga jobb här !

2017-06-26T10:13:26+00:00