fbpx

Börjes Transport är månadens rekryteringsannons i juni

BÖRJES TRANSPORT BLEV MÅNADENS REKRYTERINGSANNONS I JUNI!

Familjärt, entreprenörsdrivet och serviceinriktat – Vill du vara med på vår resa? Vi söker ständigt dig som har det där lilla extra. Även om vi inte annonserar efter en tjänst som passar dig just nu, får du gärna kontakta oss med en intresseanmälan. Läs mer om tjänster vi söker och hitta rätt kontaktpersoner.


Vi är ett framgångsrikt transport- och logistikföretag med kontor i Nybro och en tysk filial i Erfurt. Som fristående aktör skapar vi den transport- och logistiklösning som är bäst för varje enskild kund. Vi är ett familjeföretag med den uttalade visionen att alltid ge kunden ett vänligt och professionellt bemötande.

Det stora lilla företaget
Vi har kompetensen, resurserna och nätverket för era transport- och logistikbehov.

”Min far startade Börjes 1947 med visionen att alltid ge kunden ett vänligt och professionellt bemötande. Sedan dess har verksamheten präglats av ständiga förbättringar och utvecklats till ett större och annorlunda företag.

Men fortfarande drivs det i samma anda och med samma kundfilosofi som min far deklarerade 1947. Det jag minns bäst är hans ord: ”Kunden är inte en person, som du skall imponera på eller övertyga att du vet bättre än han… när han kommer till dig, är han din gäst. Behandla honom som du skulle vilja bli behandlad, när du är gäst.” Vi är stolta över att föra min fars vision framåt. Och jag hoppas han är stolt över oss.

Känn dig varmt välkommen till Börjes Logistik & Spedition AB.”

Roland Johansson
Börjes Logistik & Spedition

Intresserad av att arbeta på Börjes Transport? Här ser du alla lediga tjänster som ligger ute just nu!

2017-09-18T15:40:50+00:00