fbpx

Helsingborgs stad är månadens rekryteringsannons augusti!

Du vill något. Det vill vi med! I Helsingborgs stad går vi från vilja till handling så här har du alla möjligheter att påverka och få saker gjorda. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Hos oss finns lust och lekfullhet, busighet och allvar. Hos oss finns gemenskap, jämlikhet och öppenhet.


Dessutom är vi cirka tiotusen som vill något. Så många jobbar för Helsingborgs stad, inom nio förvaltningar och sju bolag. Vår gemensamma vilja och vårt arbete är att dagligen förse helsingborgarna med de tjänster de kan förvänta sig av sin kommun. Småskaligt som storskaligt. Det gäller allt från förskolor, äldrevård, bibliotek och planering av nya stadsdelar, till utveckling av grönområden, nya mötesplatser, energifrågor, återvinning och teater och musik. Vi vill möjliggöra att allt ska bli bättre, ständigt och varje dag. Vi arbetar för att Helsingborg ska vara navet för norra öresundsregionens människor och företag. Vi är staden för dig som vill något.

Hasina Haya · HR-specialist

Helsingborgs stads skolor är våra kommunala grundskolor, förskolor, särskolor och gymnasiet. Här jobbar tusentals medarbetare för att hjälpa vartenda barn att lyckas. Målet är att bygga världens bästa skola.

I Helsingborgs stad jobbar vi med att våra medarbetare är motiverade, engagerade och stolta över sina uppdrag. Vi uppmuntrar till att alla har en uppriktig vilja att utveckla och utvecklas. Vi har en kultur där vi generöst delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Tillsammans ser vi till att leverera tjänster av hög kvalitet varje gång.

Vill du veta mer om att hur det är att jobba hos oss?

Klicka här!

Nyfiken på staden?

Klicka här!
2017-10-23T17:04:39+00:00