fbpx

Gekås Ullared är månadens rekryteringsannons september!

Den lilla butiken Gekås som en gång startade i bottenvåningen på en villa i Ullared är idag Sveriges populäraste besöksmål. Med en stabil affärsgrund är Gekås idag ett välkänt och varumärke. Mycket har hänt sedan starten på 60-talet men historien lever vidare och du kan nu precis som då vara säker på att du hittar varor till låga priser, alla dagar, året om.


Om oss

Gekås Ullared är Sveriges populäraste besöksmål med närmare 5 miljoner besökare per år. Shopping, boende, mat, aktiviteter och evenemang skapar en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Allt till Gekåspriser! Mycket har hänt sedan starten på 60-talet men historien lever vidare och du kan nu precis som då vara säker på att du hittar varor till låga priser, alla dagar, året om.

Jobba hos oss

Gekås Ullared är Falkenbergs kommuns största privata arbetsgivare. I högsäsong är det över 1 800 anställda på lönelistan. Vi har en bred verksamhet med ca 70 olika tjänster inom koncernen. Hos oss kan du arbeta i varuhuset, på lagret, i våra matställen eller i vår boendeanläggning.  Vi har även ett flertal yrkesroller som jobbar koncernövergripande och servar våra verksamheter.

Vill du veta mer om att hur det är att jobba hos oss?

Klicka här!
2017-10-23T17:18:43+00:00