fbpx

Bring är månadens rekryteringsannons oktober!

Bring har höga ambitioner. Hos oss har du möjlighet att utveckla dig och växa, vare sig du vill arbeta på terminal, som brevbärare eller att vara med och utveckla våra affärer. Som lag ser vi tillsammans till att nå våra mål.


Vi har verksamhet över hela Norden och även internationellt. I Sverige finns vi på ett sextiotal orter från norr till söder, med flest medarbetare på större orter såsom Malmö, Stockholm och Göteborg samt på logistikcentra som Helsingborg, Eskilstuna och Jönköping.

Alltid på väg framåt

Bring är omkring 6000 människor i en gemensam nordisk miljö. Som bolag och som medarbetare är vi alltid på väg, mot bättre, snabbare, smartare lösningar och ännu fler nöjda kunder. Vi jobbar ständigt för att hitta nya vägar för att lösa våra kunders behov av smarta post- och logistiklösningar.

Vi kommer från olika länder, men delar tydliga värderingar: ärlighet, mod, öppenhet, samarbete och respekt. För oss är det självklart att prioritera en god arbetsmiljö med hälsa och säkra arbetsplatser.

Vi söker människor som delar vår positiva attityd och våra värderingar.

Visste du förresten att vi utnämnts till årets karriärföretag för femte året i rad?

Vill du bli en av oss?

Vi hoppas att du hittar en tjänst som passar dig i listan över lediga jobb. Om du inte hittar något just nu får du gärna följa oss på LinkedIn. Vill du köra för oss? Läs mer här.


Ansöker gör du via varje annons. Vill du höra av dig finner du kontaktinformation i annonsen. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot spontanansökningar.

Vill du veta mer om att hur det är att jobba hos oss?

Klicka här!
2017-11-27T17:26:09+00:00