fbpx

Örebro kommun är månadens rekryteringsannons november!

Vårt mål är att leverera service av högsta kvalitet, därför satsar vi på våra anställda. Vi är måna om att medarbetarna trivs, är engagerade och får utrymme att växa. 


Hos oss får du en trygg anställning där du kan kombinera jobb och privatliv. Vårt löfte till våra anställda är att ge rätt förutsättningar och möjlighet till utveckling – inom alla yrken sker fortbildning och många gör en intern karriär hos oss under sitt yrkesliv.

Så är det att jobba här

Staden växer snabbt – utanför de tre storstadsregionerna är det Örebro som har den största befolkningsökningen i Sverige. Örebro har mycket att erbjuda, både när det gäller arbete och fritid.

Med cirka 12 000 medarbetare är vi en av landets största arbetsgivare. Vi har ett tydligt medborgarfokus, att leverera bra tjänster för dem vi är till för – det ska vara enkelt att leva och bo i Örebro.

Vårt uppdrag handlar ytterst om att ge medborgarna service av hög kvalitet och att garantera en rättssäker och lika behandling i livets alla skeden.

Vi är en politiskt styrd organisation och en del av näringslivet – det ställer krav, men värdet är ett annat. Vi har människorna och livet för ögonen och det gör skillnad.

Våra värderingar utgår från de mänskliga rättigheterna – alla människors lika värde. Därför har vi en tydlig målsättning att ge service på lika villkor.

Alla ska bemötas med respekt, oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, trosuppfattning, sexuell läggning, funktionalitet, könsidentitet eller uttryck. Vi motarbetar aktivt alla former av diskriminering eller särbehandlingar och arbetar medvetet med jämställdhet och mångfald.

Vill du bli en av oss?

Vi hoppas att du hittar en tjänst som passar dig i listan över lediga jobb. Om du inte hittar något just nu får du gärna följa oss på LinkedIn.


Ansöker gör du via varje annons. Vill du höra av dig finner du kontaktinformation i annonsen.

Vill du veta mer om att hur det är att jobba hos oss?

Klicka här!
2017-12-20T09:51:39+00:00