Nytt kontor

Det sågas, borras, målas och bankas precis överallt. Vår älskade arbetsplats håller på att få ett rejält ”facelift” á la Caitlyn Jenner och mitt i operationen sitter vi (i alla fall i ett par veckor till!).

Jobtip växer i raketfart och nu är det dags att optimera och försköna den underbara lokal vi har i hjärtat av städernas stad, Göteborg. Med hjälp av skickliga arkitekter, proffsiga byggnadsarbetare och stilsäkra inredare kommer vårt kontor att få en grundlig makeover som står klart lagom till att vi kommer tillbaks efter semestern (hurra!).

”Vi har väl känt att vårt kontor inte riktigt speglar vår företagsidentitet som präglas av stor personlighet, glädje, innovation och dynamik. Man kan säga som så att de sterila, vita väggarna inte riktigt fångade den. Men nu ska det bli ändring på den saken! Utan att säga för mycket så kan jag lova en sak; folk kommer inte bli besvikna när de stegar in på kontoret efter semestern. Lokalerna kommer att vara smartare, snyggare och mer inspirerande än någonsin (och den nya loungen kommer definitivt aldrig att stå tom!”
-Ekonomichef Elin som är projektledare för renoveringen

Vi ser fram emot detta med stor spänning och kommer SÅKLART att redovisa vårt nya kontor så fort vi är tillbaks i augusti. Stay tuned och prenumerera för att hänga med på allt som händer här på Jobtip!

Skapa attraktiva rekryteringsannonser