Månadens Jobtipare Augusti – Energiknippen Samir!

Augusti har varit en kort månad på kontoret, men det betyder inte att den har varit mindre innehållsrik! Vi har utökat teamet med åtta härliga personer som alla verkar riktigt taggade på att kicka igång hösten.

Detta om detta! Det är återigen dags att kora månadens Jobtipare, som har gjort ett exceptionellt jobb sedan han började med att sprida positiv energi på kontoret!

Grattis till Samir, som blir månadens Jobtipare! Samir lyfts fram i flera nomineringar som en glädjespridare som alltid höjer energin på kontoret avsevärt. Han kommer alltid in på kontoret med ett stort leende på läpparna och när han med sin upplyftande, skånska stämma önskar alla god morgon kan inte ens den mest morgontrötta låta bli att dra på smilbanden.

«Samir! Ständigt positiv och glad. Han sprider en helt otrolig energi här på kontoret, det är inte många sekunder på en dag man inte hör Samir! Man ser hans slit och engagemang. Ser fram emot att få följa hans framgång och resa här på Jobtip!»

«Jag tycker verkligen att Samir ska bli månadens Jobtipare!!! Han kommer alltid in på kontoret på morgonen med positiv energi och ett leende på läpparna. Han är även bra på att ge personer uppskattning och ser om någon behöver lite extra stöttning. Han är en superbra kollega och jag uppskattar att ha honom på kontoret! :)»

«Jag vill nominera Samir eftersom han har den extra energin och glädjen som gör Jobtip till Jobtip. Han är alltid glad och är Samir på jobbet så vet man garanterat att dagen är räddad :)»

Samir är som alla vet en riktigt energiknippe som värdesätts högt här på Jobtip. Fortsätt med att låta i korridoren, Samir!

Skapa attraktiva rekryteringsannonser