Månadens Jobtipare Juni – Allas vår egna Alexander Aiello

Ojojoj, nu är det fasligt nära sommar och semester! Den sista hela månaden innan vi permanent parkerar oss i solstolarna är nu över. I vanlig ordning är det dags att kora en av våra eminenta kollegor till månadens Jobtipare (och i vanlig ordning är det lika svårt att bara välja just en!). På någon vänster har vi dock lyckats även i juni!

*TRUMVIRVEL*

Grattis till Alexander Aiello, en av våra mest erfarna Social Recruitment Specialists, som blir månadens Jobtipare! Alex lyfts i flertalet nomineringar fram som en inspirande och motiverande kollega och inte minst – en förebild för många här på Jobtip! Alex besitter en till synes outtömlig drivkraft att hela tiden vilja förbättra och utveckla både sig själv och bolaget – något alla förstås värdesätter högt!

«Genom sitt engagemang i att ge konstruktiv feedback bidrar han till att utveckla bolaget och inspirera sina kollegor. En lysande Jobtip-förebild!»

«Alex är duktig på att uppmuntra sina kollegor, både på sälj och på marknad. Och inte nog med det så är han ärlig, smart, knäpp och förbannat rolig.»

Tyvärr är inte Alex på plats idag för att i egen hög person motta det fina diplomet, men vi är alla stolta över att du är en del av Jobtip <3 Grattis Alex!

Missade du förra månadens Jobtipare? Klicka här för att läsa om vår grymma CFO, Elin!

Skapa attraktiva rekryteringsannonser