REKRYTERINGSPLATTFORMEN SOM SVERIGES BÄSTA FÖRETAG VÄLJER

Employer Branding

Jobtip har länge hjälpt sina kunder med Employer Branding. Här bygger experter, i form av erfarna kommunikatörer, copywriters och marknadsförare, upp en Karriärsida med tillhörande kampanj som riktas ut på sociala medier.

Hitta kärnan i er verksamhetskultur

Vi matchar innehållet mot målgruppen

Om ett företag upplever att de har svårt att attrahera en viss typ av yrkesgrupp fungerar karriärsidan som en förlängd arm till verksamhetens egen hemsida. Jobtip är specialister på att hitta kärnan i varje verksamhetskultur. Genom att analysera vad en specfik yrkesgrupp tycker är attraktivt kan Jobtip lyfta fram rätt innehåll och anpassa Karriärsidan efter detta.

attrahera rätt medarbetare

Vikten av ett starkt
Employer Brand

Organisationer idag lägger mycket medel på att marknadsföra sig själva och skaffa nya kunder. De glömmer dock desto oftare att sätta det allra viktigaste och mest kostnadseffektiva medlet för att synas i centrum – deras anställda. Att satsa på Employer Branding gör att både rätt medarbetare och rätt kunder attraheras.

För verksamheter som satsar hårt på sitt Employer Brand är det viktigt att stoltsera med roliga händelser som sker. Det kan vara allt ifrån när de vinner ett pris, till någon rolig resa som de gör tillsammans. Enkel sagt – som arbetsgivare ska man inte vara rädd för att visa upp insidan, då det är insidan som visar verksamhetens kultur.

Hur fungerar det?

Employer Branding
i praktiken

Nyckeln till ett bra Employer Brand är att förstå sig på sitt eget varumärke och lyfta fram sina anställda genom att skapa engagemang för organisationen – likväl internt som externt. Det är viktigt att medarbetarna känner sig stolta över att de får vara en del av verksamheten, vilket i sin tur får de att vilja vara ambassadörer som kan föra det goda ryktet vidare. Det är nämligen så att potentiella kandidater har en förmåga att lyssna mer på likvärdiga anställda än chefer angående varför de ska söka sig till en organisation.

SOCIAL RECRUITING

För företaget som bara behöver rekrytera en tjänst idag, genom riktad recruitment marketing

SEK9 900 990

Riktad Talent Sourcing

Jobtip Social Recruiting
Riktad annonsering
Facebook & Instagram
Employer Branding Material
Mobilansökan
Tipsfunktion (inkl. belöning)
Talent Account
Unique Analytical Software
Job Branding (5 000 SEK)

CORE

Bygg upp och segmentera er unika Talent Audience i dem nyckel rekryteringar ni behöver göra nu och i framtiden för att växa!

SEK3 000 300/MÅN

Segmenterade Skill Pages

Unique Skill Page(s)
Riktad annonsering
Facebook, Instagram & Linkedin
Employer Branding Material
Mobilansökan
Tipsfunktion (inkl. belöning)
Talent Account
Unique Analytical Software
Job Branding (4 000 SEK)
Retargeting

ENTERPRISE

Automatisera hela ert rekryteringsarbete med intelligenta kandidatinflöden, strategiska employer branding insatser och löpande förbättringsarbete genom självlärande teknik och AI

OFFERT

Komplett Sourcing Automation

Talent Automation License
Riktad annonsering
Facebook, Instagram & LinkedI
Employer Branding Material
Mobilansökan
Tipsfunktion (inkl. belöning)
Talent Account
Unique Analytical Software
Job Branding (3 000 SEK)
RETARGETING
3x Skill pages

Skapa attraktiva rekryteringsannonser