Hälsa på Andrea – vår norska marknadsförare!

Andrea är vårt senaste förvärv på marknadsavdelningen, och hon kommer att göra allt för att hjälpa våra norska kunder rekrytera toppkandidater! Vi vill gärna presentera Andrea och tänkte att det bara är FAIR att göra det på hennes eget modersmål.

Jobtip hjelper i dag over 50 norske bedrifter, i både offentlig og privat sektor, med å rekruttere gjennom sosiale medier. Vi har allerede etablert oss i det norske markedet – men 2019 er året vi erobrer markedet FOR FULLT! For å gjøre dette må vi bygge et stabilt team som utelukkende arbeider mot Norge – og der kommer Andrea inn i bildet!

Andrea er vår nye norske markedsfører til vårt markedsteam som pakket sakene sine og flyttet over grensen for å jobbe på Jobtip. Om hun får beskrive seg selv så er hun en 23 år gammel jente som er like glad i en løpetur ute i det fri som et glass rødt i sofaen en fredagskveld. Men det man kanskje egentlig lurer på – hvordan endte hun opp i Gøteborg? Vi har stilt Andrea tre korte spørsmål for å få svar på nettopp dette.

Hvordan fant du stillingen?
Jeg satt og bladde gjennom helgens instastories når jobbannonsen til Jobtip dukket opp. Der satt jeg med en fersk bachelorgrad i PR og kommunikasjon og klikket meg inn for å lese mer. Det er utrolig kult hvordan en bedrift kan finne meg på denne måten, og når jeg fant ut at det var dette de holdt på med ble jeg med en gang interessert. I tillegg var det en perfekt stilling for meg som matchet min utdanning.

Hvorfor Gøteborg?
Det var vel noe av det første folk spurte meg om når jeg startet her og de la ofte til “du kjenner noen her i byen fra før eller?” Men nei, jeg kjente ingen i Gøteborg fra før og hadde bare vært her et par ganger som liten, så det var veldig tilfeldig at jeg havnet nettopp her. Jeg var ganske aktivt på utkikk etter muligheter i utlandet, alt i fra internships og traineeships til faste stillinger. For å være helt ærlig drømte jeg vel mer om Melbourne, Barcelona og Berlin, men min første reaksjon når jeg fant denne stillingen i Gøteborg var “jaja men utlandet er vel utlandet”. I dag er jeg veldig glad for at det bare er en drøy tre timers busstur hjem – selvom jeg trives veldig godt her!

Hva er det beste med Jobtip?
Det beste med Jobtip må være det sosiale arbeidsmiljøet og den bratte læringskurven man opplever her. Jeg kom som sagt helt alene til en ny by og velkomsten kunne ikke vært så mye bedre. Alle har gjort en super innsats med å få meg til å føle meg som hjemme – og ja til og med noen norske gloser skytes fra høyre og venstre, hehe! Det er et utrolig sterkt fagmiljø her hvor jeg lærer ekstremt mye, og ikke minst er det motiverende å være en del av!

Vi er veldig glade for å ha Andrea her og gleder oss til fortsettelsen. Jobber du i en norsk bedrift og skal rekruttere – ja da står Andrea og resten av markedsteamet klare til å gi deg sine ekspertråd!

Skapa attraktiva rekryteringsannonser