Job branding

Attrahera rätt kandidater med välskrivna och målgruppsanpassade annonstexter.

+ 0 %
Fler klick i sociala medier
+ 0 %
Fler ansökningar

På en konkurrensutsatt arbetsmarknad där företag ständigt tävlar om de bästa kandidaterna så är det idag absolut nödvändigt att lyfta fram det som lockar målgruppen. Tyvärr kommer ofta personal-, kompetens-, och tidsbrist i vägen – och därför erbjuder vi tjänsten Job Branding! Job Branding är ett särskilt slagkraftigt verktyg att använda sig av för att locka passivt arbetssökande att byta arbetsplats mot någonting bättre, roligare och mer utmanande!

VARFÖR ERBJUDER VI JOB BRANDING?​

  • Få en målgrupssanpassad annonstext
  • Locka passivt arbetssökande
  • Stärk ert företags arbetsgivarvarumärke

 Våra erfarna copywriters gör hela jobbet!

Vad Säger våra kunder?

“Från att vi kontaktade Jobtip till att annonstexten var färdig gick på mindre än ett dygn! Processen var effektiv och snabb med en väldigt liten ansträngning från vår egen sida.“
Markus Klasson
PROJEKTCHEF AH AUTOMATION
”Jobtip fick verkligen vår jobbannons att kännas personlig, samtidigt som de lyckades fånga budskapet som vi ville förmedla. Vi har aldrig fått in så många ansökningar tidigare som när vi använt Job Branding!”
Julia
SODEXO
“Utöver att vi tack vare Jobtip hittat flera toppkandidater så har rekryteringskampanjen i sig varit fantastisk marknadsföring! Textmässigt och grafiskt har annonserna sett proffsiga ut och varit toppen för vårt arbetsgivarvarumärke.”
Nils-Åke Sjölund
HR MANAGER BILTEMA
“Vår Job Branding-upplevelse var smidig, professionell och rakt på sak! Den nya annonstexten var mer konkret och lyfte vårt erbjudande på ett attraktivt sätt, vilket gjorde att vi fick fler träffsäkra ansökningar. Annonstexten var på precis rätt nivå för att relevanta kandidater skulle ta steget att faktiskt söka tjänsten!”
Johan Edberg
OMRÅDESANSVARIG HOTEL BISHOPS ARMS

Skapa attraktiva rekryteringsannonser