REKRYTERINGSPLATTFORMEN SOM SVERIGES BÄSTA FÖRETAG VÄLJER

Job branding

Attrahera rätt kandidater med välskrivna och målgruppsanpassade annonstexter.

Varför erbjuder vi Job Branding?

Presentera det som lockar målgruppen

I början av 2018 lanserade Jobtip Job Branding – en tjänst som snabbt blev populär bland våra kunder. Job Branding hjälper arbetsgivare att lyfta fram det som är attraktivt och spännande med den tjänst som ska utannonseras, men också vad företaget har att erbjuda som arbetsgivare.

På en konkurrensutsatt arbetsmarknad där företagen ständigt tävlar om de bästa kandidaterna så är det idag absolut nödvändigt att lyfta fram det som lockar målgruppen. Tyvärr kommer ofta personal-, kompetens-, och tidsbrist i vägen – och därför erbjuder vi tjänsten Job Branding!

Hur fungerar det?

Målgruppsanpassad annonstext

Utifrån ett ursprungligt annonsmaterial och en kort telefonintervju med rekryterande chef producerar erfarna copywriters en välskriven och målgruppsanpassad annonstext. En Job Branding-annons utgår alltid ifrån ett arbetstagarperspektiv, vilket innebär att fokus ligger på att berätta för kandidaten vad arbetsgivaren har att erbjuda (och inte bara vad som krävs av den sökande!). Job Branding är ett särskilt slagkraftigt verktyg att använda sig av för att locka passivt arbetssökande att byta arbetsplats mot någonting bättre, roligare och mer utmanande!

3 varianter av Job Branding

Skräddarsytt efter era önskemål

Vår tjänst Job branding används sen flera år tillbaka av mer än 100 olika företag. Eftersom att Jobtip alltid strävar efter att ligga i framkant förfinar vi nu tjänsten genom att erbjuda våra kunder tre olika varianter av Job Branding. Beroende på vilken stil som ni anser passar er organisation bäst kan ni nu välja mellan våra tre produkter; Eye-catching Unique och Innovative.

Eye-catching

Job Branding Eye-catching är för er som vill sticka ut ur mängden bland andra annonstexter men samtidigt hålla er relativt informativa och affärsmässiga. Här mjukar vi upp språket lite och skriver på ett sätt som tilltalar den aktuella målgruppen (oavsett om det är en sjuksköterska eller en VD ni söker!). Vi använder koncisa men intresseväckande rubriker och lyfter fram det som är mest relevant och attraktivt för den arbetssökande. Informationen i annonstexten disponeras så att det som är av störst betydelse för kandidaten kommer tidigt i annonstexten. Kort och gott – Job Branding Eye-catching är för er som vill testa någonting nytt utan att gå för långt utanför er comfort zone!

Unique

Möt moderskeppet inom Job Branding! Det var denna produkt vi lanserade i januari 2018 och som visade sig bli en riktig succé bland arbetsgivare inom både offentlig och privat sektor. Job Branding Unique är för er som vill ha en slående och fyndig annonstext med intresseväckande inslag som gör att kandidaten inte kan låta bli att läsa mer. Engagerande rubriker blandas med ett färgstarkt, tilltalande språk och ett tydligt målgruppsperspektiv. Fokus ligger på den information som är mest attraktiv och relevant för kandidaten och presenteras med stor personlighet! Medarbetarintervjuer, citat från chefer, interna referenser och humoristiska liknelser är exempel på inslag som kan finnas med i en Unique-annonstext.

Innovative

Detta är produkten för er som är redo för en kreativ åktur med en annonstext så unik att den har potential att bli en riktig viral succé! Här ger ni oss fullt förtroende att gå helt utanför boxen. Beroende på vilken typ av tjänst det är så kommer vi att leverera en nyskapande och humoristisk annonstext med allt från interna referenser som bara målgruppen förstår till bilder och annat content som garanterat skapar engagemang och nyfikenhet. Samtidigt som ni annonserar efter kandidater så stärker ni ert Employer Brand genom att leverera en annonstext så okonventionell att alla kandidater som läser en Job Branding Innovative kommer att minnas den för resten av sin karriär!

SOCIAL RECRUITING

För företaget som bara behöver rekrytera en tjänst idag, genom riktad recruitment marketing

SEK9 900 990

Riktad Talent Sourcing

Jobtip Social Recruiting
Riktad annonsering
Facebook & Instagram
Employer Branding Material
Mobilansökan
Tipsfunktion (inkl. belöning)
Talent Account
Unique Analytical Software
Job Branding (5 000 SEK)

CORE

Bygg upp och segmentera er unika Talent Audience i dem nyckel rekryteringar ni behöver göra nu och i framtiden för att växa!

SEK3 000 300/MÅN

Segmenterade Skill Pages

Unique Skill Page(s)
Riktad annonsering
Facebook, Instagram & Linkedin
Employer Branding Material
Mobilansökan
Tipsfunktion (inkl. belöning)
Talent Account
Unique Analytical Software
Job Branding (4 000 SEK)
Retargeting

ENTERPRISE

Automatisera hela ert rekryteringsarbete med intelligenta kandidatinflöden, strategiska employer branding insatser och löpande förbättringsarbete genom självlärande teknik och AI

OFFERT

Komplett Sourcing Automation

Talent Automation License
Riktad annonsering
Facebook, Instagram & LinkedI
Employer Branding Material
Mobilansökan
Tipsfunktion (inkl. belöning)
Talent Account
Unique Analytical Software
Job Branding (3 000 SEK)
RETARGETING
3x Skill pages

Skapa attraktiva rekryteringsannonser