Månadens Jobtipare i december – Jobtip Norges nya VD Max!

Årets sista Jobtipare utsågs i ett mjukt myller av julmusik, pepparkakor och helgfirande kollegor. Hela kontoret var samlat när ingen mindre än Norgekontorets nya VD Max tilldelades den ärofyllda titeln!

Nomineringarna staplades på hög och vittnade om Max engagemang, energi och positiva aura som han gärna delar med sig av. Max är helt enkelt en stjärna som har tagit oss med storm! Jobtip har arbetat mot den norska marknaden i över två år och under 2020 ska det efterlängtade kontoret i Oslo invigas. Med sin hängivenhet kommer Max se till att den norska sidan växer så att det knakar och att fler får ta del av våra innovativa produkter.

“Jag nominerar Max som med grym energi just nu tar sig an förberedelser inför uppstart i Norge med bravur och sliter hårt med både förhandlingar och intervjuer. Jag ser fram emot fortsättningen!”

“För ett helt underbart engagemang i allt han tar sig för och för att han är superhärlig att jobba tillsammans med!”

Max, Göteborgskontoret önskar dig ett stort lycka till och väntar spänt på fler uppdateringar från Norge – vi ser fram emot att följa dina och Jobtip Norges framgångar!

 

Skapa attraktiva rekryteringsannonser