Månadens Jobtipare i november – vår hjälpsamma Johan!

December är här och det råder full julstämning på Jobtips kontor. Granen är klädd och julmusiken skrålar dagarna långa ur högtalarna. I sedvanlig ordning har vi även denna gång korat Månadens Jobtipare! Kära läsare: vi presenterar härmed vår fantastiska utvecklare Johan!

Bland Johans nomineringar nämns den positiva energi som han sprider till sina kollegor. Det räcker med att du ropar hans namn så står han inom 10 sekunder bredvid ditt skrivbord – redo att ställa upp och göra ditt arbete lite enklare! Det om något är en riktig stjärna till kollega och en sann Jobtipare. 

«Han är för Jobtip vad Alfred är för Batman! En trogen kompanjon som verkar i det tysta och får oss andra att se bra ut. Ingen förtjänar att bli månadens Jobtipare mer än allas vår egen Johan. Han är fantastisk på sitt jobb, en underbar kollega och har helt enkelt IT.»

«Han visar alltid enorm glädje – tror jag aldrig har sett honom sur? Går det ens? Han ser alltid varje utmaning som ett sätt att utvecklas och så fort någon behöver hjälp så är han alltid redo att lämna sitt eget för att hjälpa någon annan. Det är vad jag kallar en riktig Jobtipare!»

Johan, du gör arbetet lättare för dina medarbetare och utvecklas mer och mer för varje dag som går – vi ser fram emot att se hur långt du kan nå! 

 

Skapa attraktiva rekryteringsannonser