Månadens Jobtipare april – vår klippa Ewelina!

Vi är både stolta och glada över att ha så himla många engagerade och hängivna medarbetare här på Jobtip, och av den enkla anledningen finns utmärkelsen Månadens Jobtipare!

Månadens Jobtipare är ett pris som går till den som under månaden har gjort en bra prestation, visat stort engagemang  eller helt enkelt gjort det där lilla extra för att hjälpa och peppa sina kollegor. Under april så har vi fått in en drös fina och rörande nomineringar och presenterar härmed aprils Jobtipare *trumvirvel*: EWELINA! ❤️

”Jag vill nominera Ewelina för att hon varit så duktig och fixat med ombyggnationen, speciellt när alla bytte plats. Hon är alltid så glad och sprider glädje omkring sig!”

Vår kära ekonomiassistent, Ewelina, blev denna månaden rosad av sina kollegor, speciellt för hennes insats kring ombyggnationen av lokalen. Kaos är ingen underdrift, vår arbetsplats är mer av en byggarbetsplats för tillfället (stay tuned, inlägg kommer snart i bloggen!). Ewelina är «en riktig klippa». Hon är extremt hjälpsam och ställer upp för allt och alla, något som samtliga på bolaget skriver under på! Och sist men inte minst – att mötas av en glad Ewelina (som alltid är först på plats på kontoret!) när man stegar in på morgonen är den bästa starten på dagen en kan få!

Tack för att du är du Ewe, och sluta aldrig att säga morgonens första hej!

Skapa attraktiva rekryteringsannonser