Månadens Jobtipare i oktober – vår kreativa stjärna Julia

Halloween har passerat och vi har redan kommit en bra bit in i november! Innan vi maniskt börjar lyssna på “Jingle Bells” och föräter oss på lussebullar ska vi självklart presentera Månadens Jobtipare för oktober! Den här gången har turen kommit till vår fantastiska glädjespridare Julia!

I hennes nomineringar är det många som vill lyfta fram Julias färgstarka personlighet och hennes förmåga att alltid ge både kollegor och kunder glädje, energi och utomordentlig service. Hon är positiv som få och tar sig an varje utmaning med ett leende. Och apropå leende; Julias bästa tips för att förmedla sin trevlighet via telefon är att le samtidigt som hon pratar – det hörs nämligen i rösten! Sist men inte minst får hon också mycket beröm för sin förmåga att skriva fångande och häpnadsväckande bra texter. Här har vi med andra ord en riktigt lysande stjärna! 

«Jag älskar hennes konstiga och roliga frågor som jag får gå runt och fundera på . Men även att hon är väldigt duktig och hjälpsam i kommunikationen med kunder. Jag får alltid väldigt bra feedback från dom kunder som varit i kontakt med henne! »

«Ibland händer det! Toppen på dagen när hon kommer på besök och sprider sin energi med ett leende på läpparna. Ska bli sjukt kul att jobba med projekt med dig Julia! :)»

Julia, du är en riktig solstråle och vi väntar spänt på att få höra vilka finurliga frågor och tankar som kommer komma från din mun härnäst!

Skapa attraktiva rekryteringsannonser