Månadens Jobtipare i September – IT-gurun Edvard

Hösten har dragit in över Jobtip och vi blickar tillbaka på en månad fylld av härlig energi, nya ansikten och spännande projekt. Precis som alltid har vi även denna månad korat Månadens Jobtipare och det är ingen mindre än vår kunniga CTO, Edvard! 

I nomineringarna får Edvard generöst med beröm för sin förmåga att sprida all den kunskap han sitter på vidare i bolaget – går man till Edde för hjälp är man liksom alltid några hjärnceller rikare när man återgår till sitt skrivbord! Han uppmärksammas även för sin humor och för att han bidrar till en skojfrisk arbetsmiljö med högt i tak – något vi på Jobtip värderar oerhört högt!

«Jag nominerar Edvard för hans kompetens och stora engagemang. Utöver att vara fantastisk inom sitt ansvarsområde bidrar han alltid med affärsmässighet och värdefull input i övergripande strategifrågor. En nyckelperson för Jobtip denna månad – precis som historiskt och i bolagets framtida utveckling.»

«Jag vill självklart nominera Edde av så himla många anledningar men för att inte höja honom allt för högt till skyarna så kommer här en sammanfattning: Han är briljant, rolig, glad och extremt hjälpsam. En mästare på att lära ut grejer.»

Edvard, du berikar Jobtip med din ödmjuka inställning och oklanderliga känsla för människor och teknik. Vi ser fram emot att se vad du hittar på härnäst! 

Skapa attraktiva rekryteringsannonser