Ett tillväxtföretag med kontor i 4 städer

Om Jobtip

Rekryteringstjänster och Employer Branding på sociala medier till stora och små arbetsgivare.​

Beautiful young woman working with laptop in her office.

Vad vi gör​

Vi skapar framtidens
rekryteringslösningar online

På Jobtip gör vi det enkelt för företag att rekrytera rätt medarbetare genom att presentera attraktiva jobbannonser till rätt personer på sociala medier. Genom att dra nytta av personliga nätverk och rekommendationer får annonserna ytterligare spridning på sociala medier. Utöver Facebook, Instagram och LinkedIn används även andra plattformar som Snapchat, Twitter, Youtube och Google.

Med goda kunskaper inom referensbaserad rekrytering via sociala medier vet Jobtip hur den perfekta matchningen skapas mellan arbetsgivare och potentiella kandidater.

Jobtips Värdegrunder

noun_team_1427617

Vi tror på

  • Människans drivkrafter är nycklar till en digital och smidig rekryteringsprocess.
  • Alla har en rätt plats i arbetslivet idag, och en annan imorgon.
  • Kunskap och mätbarhet är förutsättningar till effektivitet och innovation.
noun_Heart_805581

Våra löften

  • Pålitliga, vi ger mätbara resultat till våra kunder.
  • Hängivna, vi är drivna och professionella.
  • Innovativa, vi har kunskap och nyfikenhet att hela tiden utvecklas.

Jobtis historia​

20 års erfarenhet av rekryteringstjänster på nätet.

50 000 rekryteringsannonser sedan 1996

Sedan starten har Jobtip förmedlat närmare 50 000 rekryteringsannonser till företag i Europa och USA. Men vår historia börjar inte där – redan 1996 tog Jobtips grundare steget in i rekryteringsbranschen och grundade Jobline, Europas första digitala jobbsajt. Idag går sajten under namnet Monster och är en av de populäraste karriärsajter för jobbsökande. Med andra ord har vi på Jobtip över 20 års erfarenhet av rekryteringstjänster på nätet!

Ny marknadsnisch 2014

2014 lanserades en ny marknadsnisch, att använda sociala medier för att nå ut till rätt kandidater och även attrahera de som för tillfället inte aktivt söker jobb. Jobtips grundare var inte sena med att ta marknadsnischen under sina vingar och grundade därför bolaget som snabbt nådde stor framgång med stabil tillväxt.

Idag - ledande inom norden

Idag erbjuder vi en av marknadens mest avancerade tekniska lösningar som hjälper företag med rekryteringstjänster på sociala medier. Jobtip är ledande i Norden inom Social Recruiting och erbjuder även populära tjänster som Job Branding och Employer Branding till både stora och små arbetsgivare.  

Om teamet

Ett drivet och engagerat team​

På Jobtip arbetar passionerade medarbetare med olika bakgrunder, erfarenheter och kunskaper, som alla brinner för att hjälpa kunderna hitta drömkandidater. Här premieras alltid drivkraft, ambition och personlighet!

Med goda kunskaper inom referensbaserad rekrytering via sociala medier vet Jobtip hur den perfekta matchningen skapas mellan arbetsgivare och potentiella kandidater.

Skapa attraktiva rekryteringsannonser