Om Jobtip 2017-12-01T14:49:23+00:00

Om oss

På Jobtip arbetar vi främst med rekrytering online via Facebook, LinkedIn och Instagram, men vi erbjuder även rekryteringstjänster på andra plattformar såsom Snapchat, Twitter, Youtube och Google. Med hjälp av våra kunskaper inom referensbaserad social rekrytering vet vi hur den perfekta matchningen skapas mellan arbetsgivare och kandidater på sociala plattformar. På Jobtip lever vi efter en enkel men kraftfull devis – GREAT PEOPLE KNOW GREAT PEOPLE.

Jobtip är idag den ledande aktören i Norra Europa inom rekrytering och Employer Branding på sociala medier och vi har som mål att under kommande år bli ledande globalt inom Social Recruiting.

gratis demo

Att arbeta på Jobtip

Hos oss får du arbeta på ett innovativt företag tillsammans med Sveriges främsta entreprenörer inom rekryteringsbranschen och vara med att skapa framtidens rekryteringslösningar online. Vi har som mål att alltid leverera kundnytta i världsklass, om du drivs av att arbeta i högt tempo i en föränderlig bransch med marknadens bästa produkter har du hittat rätt!

Jobtip är ett företag som med innovativ och dynamisk miljö främjar både personlig och professionell utveckling. Vi är idag ett av Sveriges mest snabbväxande företag, här får du vara med och påverka på riktigt. Vi anställer inte externa chefer utan vi vill se dig ta nästa kliv i din karriär. På Jobtip värdesätter vi att alla medarbetare, oavsett affärsområde, är en del av vår utveckling.

”Hire for Attitude, Train for Skills”

Sonya Radjaian   •   Business area manager

“Här är alla med och bygger en otroligt bra stämning. Både passion och energi får stort utrymme så jag kan verkligen vara mig själv. Och mina kollegor är de bästa man kan tänka sig, de är som min andra familj!”

Lediga tjänster

Social Media Marketer

SOCIAL MEDIA MARKETER   •  GÖTEBORG, SWEDEN

Du kommer främst att arbeta med att skapa kampanjer på sociala medier och producera dess content. Syftet med kampanjerna kommer grunda sig i att attrahera fler medarbetare till våra kunder.

Ansök här!

Developer

DEVELOPER   •   GÖTEBORG, SWEDEN

Glöm de gamla tråkiga rutinerna, hos Jobtip finns ingen hierarki eller ramverk, här lyfter vi upp alla medarbetare och dess kompetens. Har du driv, entreprenörstänk och engagemang, då kommer du att trivas hos oss!

Ansök här!

Account Manager

ACCOUNT MANAGER   •   GÖTEBORG, SWEDEN

Du blir Jobtips ambassadör utåt och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Hur tycker du att tävlingar, resor, nya utmaningar och fantastiska kollegor låter? Med vår hjälp blir du den stjärnsäljare vi vet att du kan bli!

Ansök här!

Spontanansök

SPONTANANSÖKAN   •    GÖTEBORG, SWEDEN

Vill du arbeta på ett innovativt och kreativt bolag tillsammans med Sveriges främsta entreprenörer inom rekryteringsbranschen och skapa framtidens rekryteringslösningar online?
På Jobtip värdesätter vi att alla, oavsett affärsområde!

Ansök här!