REKRYTERINGSPLATTFORMEN SOM SVERIGES BÄSTA FÖRETAG VÄLJER

Text till platsannonser

80% av Sveriges arbetstagare är redo att byta jobb om rätt möjlighet dyker upp. Med Jobtip syns ni via sociala medier där möjligheten annonseras träffsäkert till kompetenta arbetstagare som passar in perfekt på era tjänster!

Mer än över 50 000 genomförda rekryteringskampanjer för bland andra

Spela videoklipp
Se hur det funkar

Våra tjänster

noun_Social_1925283

Social Recruiting

Social Recruiting är en målgruppsanpassad rekryteringsannons som riktas mot noggrant utvalda kandidater på sociala medier. De bästa kandidaterna finner du inte på jobbsajter – de befinner sig redan ute på arbetsplatser. Därför exponeras dina kandidater för riktade och attraktiva annonser i sociala medier som faktiskt skapar leads. Läs mer om hur Social Recruiting passar utmärkt för ditt företag.

noun_job_1064050

Job Branding

Job Branding hjälper dig lyfta fram det som är attraktivt och spännande med den tjänst som ska utannonseras, men också vad ditt företag har att erbjuda som arbetsgivare. På en konkurrensutsatt arbetsmarknad där företagen ständigt tävlar om de bästa kandidaterna är det idag ett måste att lyfta fram det som lockar målgruppen. Läs mer om hur Job Branding kan hjälpa din rekryteringsprocess!
noun_Startup Community_1064037

Employer Branding

Jobtip är specialister på att hitta kärnan i varje verksamhetskultur och vi har länge hjälpt många kunder med Employer Branding. Här bygger experter, i form av erfarna kommunikatörer, copywriters och marknadsförare, upp en karriärsida som riktas ut på sociala medier. Om ett företag upplever att de har svårt att attrahera en viss typ av yrkesgrupp fungerar karriärsidan som en förlängd arm till verksamhetens egen hemsida.

Vad ingår?

Jobtip erbjuder effektiva helhetslösningar för dina rekryteringsutmaningar. 

ATTRAHERA

Landningssidor

Dina annonser på sociala medier kommer att dirigera kandidater till en unik och visuellt tilltalande landningssida, anpassad utefter dina specifikationer och optimerad för konvertering.

ATTRAHERA

Kandidathänvisningar

Förvandla alla till dina personliga rekryterare med Jobtips smarta referensbelöningsfunktion. Vi vet att de bästa anställningarna kommer från hänvisningar och hur man använder sociala nätverk för att öka räckvidd och engagemang.

ATTRAHERA

Mobilapplikationer

Vår mobiloptimerade applikation gör det enkelt för kandidater att ansöka på språng via sin mobil eller surfplatta. Missa inte någon bra talang. Du når dem oavsett var de är.

KONVERTERA

Karriärsidor

Förbättra ditt arbetsgivarmärke med en skräddarsydd karriärsida som belyser ditt företag på ett tilltalande och attraktivt sätt. Alla dina öppna positioner kommer att presenteras snyggt på karriärsidan och med hjälp av riktade sociala mediekampanjer leder vi kandidater till dina lediga positioner.

KONVERTERA

Talent Automation

Jobtip Talent Automation är din virtuella talang-community, den fångar alla intresserade kandidater oavsett om de har ansökt eller inte. Håll kandidater engagerade med personlig och riktad remarketing. Håll dig uppmärksammad och missa ingen bra kandidat!

Tillägg

För er som behöver extra hjälp med er rekrytering och vill ta chansen att sticka ut erbjuder vi även nedanstående tjänster.

Optimera

Copywriting

Våra erfarna copywriters skapar tilltalande jobbbeskrivningar för dina sociala rekryteringskampanjer för att öka antalet sökande. Vi hjälper dig också skapa fantastiska varumärkesvideor.

Optimera

Rörlig media

Genom att använda video i era annonser på sociala medier kommer ni sticka ut mera i flödet. Dessutom tenderar rörligt material öka engegemanget vilket leder till mer intresse för ert varumärke. 

Optimera

Rekommendationer

Organisationer glömmer ofta den viktigaste delen av Employer Branding, att visa hur deras företagskultur ser ut inifrån.

 

SOCIAL RECRUITING

För företaget som bara behöver rekrytera en tjänst idag, genom riktad recruitment marketing

SEK9 900 990

Riktad Talent Sourcing

Jobtip Social Recruiting
Riktad annonsering
Facebook & Instagram
Employer Branding Material
Mobilansökan
Tipsfunktion (inkl. belöning)
Talent Account
Unique Analytical Software
Job Branding (5 000 SEK)

CORE

Bygg upp och segmentera er unika Talent Audience i dem nyckel rekryteringar ni behöver göra nu och i framtiden för att växa!

SEK3 000 300/MÅN

Segmenterade Skill Pages

Unique Skill Page(s)
Riktad annonsering
Facebook, Instagram & Linkedin
Employer Branding Material
Mobilansökan
Tipsfunktion (inkl. belöning)
Talent Account
Unique Analytical Software
Job Branding (4 000 SEK)
Retargeting

ENTERPRISE

Automatisera hela ert rekryteringsarbete med intelligenta kandidatinflöden, strategiska employer branding insatser och löpande förbättringsarbete genom självlärande teknik och AI

OFFERT

Komplett Sourcing Automation

Talent Automation License
Riktad annonsering
Facebook, Instagram & LinkedI
Employer Branding Material
Mobilansökan
Tipsfunktion (inkl. belöning)
Talent Account
Unique Analytical Software
Job Branding (3 000 SEK)
RETARGETING
3x Skill pages

VARFÖR ska man ha text till platsannonser ?

Nå alla potentiella talanger.

Jobtip erbjuder smarta och professionella rekryteringstjänster och Employer Branding på sociala medier till stora och små arbetsgivare. Vi gör det enkelt för ditt företag att rekrytera rätt medarbetare genom att presentera attraktiva jobbannonser till rätt personer på sociala medier. Genom att dra nytta av personliga nätverk och rekommendationer får annonserna ytterligare spridning. Främsta sociala medier i Sverige är Facebook, Linkedin och Instagram, men Jobtip använder även andra plattformar som Snapchat, Twitter, Youtube och Google – så du når ut där din målgrupp befinner sig!

REKRYTERINGSPLATTFORM

SOCIAL RECRUITING
SÅHÄR FUNKAR DET MED JOBTIP

Sök upp

Genom Jobtips egenutvecklade verktyg söker vi upp och identifierar den målgrupp som passar perfekt in på din utannonserade tjänst. Söker du exempelvis efter en projektledare i Stockholm? Då söker Jobtip upp alla projektledare i Stockholm på i sociala medier som har den rätta kompetensen.

Rikta

När den rätta målgruppen har identifierats riktas annonsen enbart mot de mest relevanta kandidaterna. Verktyget Jobtip Connect kan enkelt mäta vilka kanaler era kandidater befinner sig i. Då läggs extra exponering just där din målgrupp är.

Hitta

Ditt företag börjar få in ansökningar från personer som har de rätta kvalifikationerna. För Jobtip är kvalité viktigare än kvantitet. Då används Data Recycling - Insamlad data från annonserna återanvänds för framtida rekryteringar. Tack vare detta når annonserna ut till fler relevanta kandidater. I dagsläget finns det data från över 50.000 rekryteringskampanjer!

bmwlogo

Över 50 000 rekryteringskampanjer senare

Vad våra kunder tycker

JM_logga
volvo_logo

Över 50.000 platsannonser senare

Vad våra kunder tycker

JM_logga
volvo_logo
bmwlogo