fbpx
Tjänster2018-04-09T14:31:00+00:00

Vi hittar ideala kandidater

– oavsett var de befinner sig!

gratis demo

Social Recruiting

Social Recruiting

Social recruiting innebär att du får specialanpassade annonser av oss, som därefter riktas mot en noggrant utvald målgrupp på sociala medier. Fördelar? Du når både potentiella kandidater, passivt arbetssökande och deras nätverk direkt i deras vardag.

Så riktar vi

Facebook-app

Facebook application

Karriärportal direkt i Facebook!
På applikationen visas alla era lediga tjänster på er Facebooksida och potentiella kandidater får en tydlig överblick på vilka tjänster ni erbjuder när de besöker er sida. 

Se appen!

Employer Branding

employer branding

Lyft upp era medarbetare och stärk ert varumärke som arbetsgivare!
Idag finns det oändligt med alternativ för den som är arbetssökande. Därmed är konkurrensen stenhård för de företag som letar efter talangfulla kandidater. Idag är det kandidaterna som styr marknad och därför är det oerhört viktigt att synas som arbetsgivare och att synas på rätt sätt.

Så funkar det

Retargeting

retargeting

Med Retargeting når du även kandidater utanför sociala medier!
Genom specialanpassade annonser som enbart syns för de kandidater som varit inne på er landningssida men ännu inte gjort en ansökan, ser vi till att de får se annonser som påminner dem att slutföra sin ansökan, även när de lämnat sina sociala medier!

fördelarna
Jobtip services

Få tips om riktigt bra kandidater!

Tipsbelöningstjänst – nå ut till relevanta kandidaters nätverk!

jobtip rekrytering via sociala medier

Så här funkar tipsbelöning. Vi vet att personliga kontakter är det överlägset bästa sättet att uppnå en lyckad rekrytering, och att goda matchningar mellan medarbetare och företag ofta skapas via tips och rekommendationer.

Alla personer som läser er jobbannons kommer inte ansöka. Därför ger vi dem möjligheten att tipsa andra personer som de tror skulle vara intresserade. För oss är det en självklarhet att personer som skickar in lyckade tips ska belönas, blir tipset en fullträff och leder till en anställning delas en tipsbelöning ut som tack. Just nu skickar vi ut en iPad mini, Apple watch eller iPhone 7. En tipsbelöning de allra flesta tycker är attraktivt.