5 verktyg som tar ditt social media-game till nästa level

På Jobtip älskar vi life hacks lika mycket som vi älskar ett oklanderligt instagramflöde. Därför vill vi gärna tipsa om fem go-to-verktyg som garanterat hjälper dig att skaffa ett lika snyggt flöde på dina sociala medier som valfri framgångsrik influencer. Lycka till! 

1. Snapseed – bildredigering med ett klick  All-round, enkelt och kraftfullt! När bildredigering är så här lätt behöver ingen ha ett flöde som ser ut att komma från 2010. Ladda ner appen här.

2. Canva – som Indesign, fast busenkelt Med en uppsjö av färdiga mallar och användarvänliga verktyg får Canva det att se ut som att du vet precis vad du håller på med. Perfekt om du ska göra professionella infographics! Ladda ner appen här.

3. Adobe Spark Post – implementera ditt varumärke Här kan du ha logo, typsnitt och färgschema på ett och samma ställe. Skapa en form för just ditt företag och upprätthåll varumärket i allt du postar på sociala medier. Kom i gong här.

4. Powtoon – skapa korta filmer till sociala medier som ett proffs Här behöver du inte veta hur man gör – du behöver knappt veta vad du vill. Powtoon gör hela jobbet åt dig och resultatet blir en riktigt snygg film med animationer. Kom i gong här.

5. Buffer – koordinera alla dina sociala medier på en och samma gång I Buffer kan du enkelt schemalägga inlägg på flera plattformar. Det här är grymt när ditt företag ska publicera en stor nyhet på alla era sociala medier – samtidigt. Kom i gong här. Hoppas nu att de här verktygen kan ge dig en skjuts i rätt riktning. Om du vill läsa mer så har vi skrivit en mer matnyttig e-broschyr om verktygen som du hittar här! Instagram:a lugnt, så ses vi i flödet.

5 Verktyg som tar ditt social media-game till nästa level

Skapa attraktiva rekryteringsannonser