♀ Women of Jobtip ♀

Visste du att enbart 27% av säljbranschen består av kvinnor? Eller att bara 29% av chefer i privata bolag är kvinnor? Ja, siffrorna ser bistra ut för oss damer. Därför är vi 100% stolta över att det här på Jobtip arbetar en massa ladies med varierande erfarenheter i bagaget, vilket i sin tur gör oss till ett starkt och mångsidigt team. Ingenting känns mer rimligt än att ta tillfället i akt att låta er stifta bekantskap med några av många fantastiska Women of Jobtip!

Rutinerade ELIN brinner för att få påverka
Ekonomichefen Elin är det bevis vi håller allra närmast om hjärtat på att vi gör riktigt träffsäkra rekryteringsannonser. Hon var inte aktivt arbetssökande när hon fick upp Jobtips annons i sitt flöde, men hon blev nyfiken! Möjligheten att få bygga upp en ekonomiavdelning från grunden, i kombination med bolagets härliga energi, gjorde att hon vågade ta nästa steg – efter 10 år på en av Sveriges största redovisningsbyråer! Elin är en starkt lysande ekonomi-stjärna by day, men om Elin by night får välja är det brittiska köpa hus-program på tv som gäller.

Bästa life hack: Det går alltid att reafynda om en googlar tillräckligt länge.

Karriärraketen EMELIE bestämmer sin egen utveckling
Vilken befattning hade Emelie på marknadsavdelningen nu igen? Det är så himla svårt att hålla reda på, då hon på bara ett år redan haft tre olika titlar! Från junior marknadsförare till PR-ansvarig visar Emelie att ingenting är omöjligt här på Jobtip – så länge en vågar visa framfötterna! En ingrediens i framgångsreceptet skulle kunna vara energidrycken som en aldrig ser henne utan. Eller kanske att gå runt på kontoret i strumplästen? Men en sak är säker – fortsätter Emelie i den här takten får vår VD Ali allt passa sig.

Bästa life hack: Att vara snäll.

Boss lady SONYA är aldrig nöjd och alltid nyfiken på mer
Efter fem år på bolaget är Sonya en riktig Jobtip-veteran. Hon må vara gammal i gemet, men hennes nyfikenhet är alltid som om hon gör sin första arbetsdag. Idag är Sonya chef över säljavdelningen (aka hennes familj, om du frågar henne själv) och tycker att stämningen är det allra bästa med Jobtip. Inte konstigt – Sonya både ÄR och älskar liv och rörelse. Hon är inte feg för att ställa till med fest för sina vänner och life goals för Sonya är att ha ett hem som står öppet för alla där hon är the hostess with the mostess.

Bästa life hack: Gnugga jordgubbar mot tänderna. Voilà – vita tänder!

Fotbollsproffset OLIVIA tävlar både på och efter jobbet
Som säljare kan det hjälpa att vara en tävlingsmänniska. Och tävlar – ja, det gör Olivia hela tiden! Sex dagar i veckan spenderar hon tillsammans med sina lagkamrater i Göteborgs DFF, och vi på Jobtip är glada över att hon även har tid för oss på ett hörn. Apropå tävling ska det tilläggas att Olivia sedan 2017 sitter som obesegrad på tronen som yngst på hela bolaget. Jobtip var den här Disney-älskande kvinnans första heltidsjobb efter studenten – en otrolig start i yrkeslivet och en utvecklande resa för Olivia 19 till Olivia 22. Vi hoppas på många ytterligare år av team spirit à la Olivia.

Bästa life hack: Borsta tänderna i duschen. Time management om något!


Vi är alltid intresserade av fler fantastiska personer som vill vara med och sätta Jobtip på världskartan. Är du eller känner du någon som hade passat på Jobtip? Skicka gärna in en spontanansökan eller läs mer om hur det är att jobba här på vår karriärsida.

Skapa attraktiva rekryteringsannonser